Skip to content

Terveystutkan syksyn viisi uutta tuotetta

Syksyn uutuudet: Laajensimme Terveystutkan tuotekokonaisuutta viidellä uudella tuotteella. Meillä on ilo esitellä teille kolme uutta korvatulppaa, itsetehtävä D-vitamiinin pikatesti sekä Terveystutkan reseptitasku.

SwedSafen korvatulppa uutuudet

SwedSafen korvatulppa kokonaisuus on tuonut selkeyttä ja yhtenäisyyttä apteekkien korvahyllyyn. Haluamme kiittää kaikkia korvatulppien tilaajia! Terveystutkan korvatuppien saatavuus on ollut hyvä koko kesäkauden.

Haluamme olla luotettava toimija myös jatkossa. Nyt valikoimaan on lisätty kaksi Eargo korvatulppaa sekä muovailtavat vaha korvatulpat.

Eargo korvatulpat

  • saatavilla S ja M/L koko
  • luonnollinen ääni
  • helppo asettaa ja ottaa pois korvasta
  • Uudelleenkäytettävä, yhtä paria voi käyttää peräti 150 tuntia
  • Vaimennusarvo 22 dB

Eargo korvatulppien päivitetty 2.0 versio ja pakkaus on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaalista. Pidennetyn tappiosan ansiosta tulppa on helppo asettaa ja poistaa korvasta. Tappiosan päädyssä on silmukka, korvatulpat voi liittää toisiinsa narulla. Uudistetut Eargo tulpat tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen. Tulppien vaimennusarvo on 22 dB.

Muovailtavat ja pehmeät vaha korvatulpat on valmistettu parafiinivahasta ja puuvillakuidusta. Ennen korvatulpan asettamista irtonainen puuvilla poistetaan korvatulpan ympäriltä. Parafiinivahasta valmistettu korvatulppa omaksuu ihon lämpötilan, tulppaa on miellyttävä käyttää esim. nukkuessa.

Muovailtavat vaha korvatulpat sopivat kaikkiin korviin.  Pehmeät vahakorvatulpat sopivat myös niille, joilla on herkät korvakäytävät. Tulppa asetetaan korvakäytävän suulle, sitä ei työnnetä korvakäytävään. Vaha tulpat tarjoavat keskitasoisen vaimennuksen, vaimennusarvo 27 dB.

Uudet Eeargo korvatulpat tarjoavat verraten matalan 22 desibelin vaimennuksen, minkä ansiosta niitä on mukava käyttää vaikka harrastuksissa. Vaha korvatulpat sijoittuvat vaimennusarvo taulukon keskiosaan. Tästä pääset tutustumaan SwedSafen 13 korvatulpan kokonaisuuteen.

 

Terveystutkan reseptitasku – tärkeät paperit kätevästi tallessa

Terveystutkan reseptitaskut ovat käytännöllinen ratkaisu tärkeiden papereiden säilyttämiseen. Kirkas ja kestävä A4-kokoinen tasku pitää reseptit tai muut dokumentit tallessa ja turvassa.

Valitse suosikkivärisi ja tuo käytännöllisyys ja tyyli arkeesi. Nepparimekanismi tekee käytöstä helppoa- tärkeät paperit eivät enää pääse hukkumaan.

Käytännöllisissä reseptitaskuissa on helppo kuljettaa tärkeitä papereita. Minkä värin sinä valitset?

D-vitamiinin pikatesti

D-vitaminillä on useita terveyshyötyjä ja yhä useampi haluaa tietää omat D-vitamiini arvot.

Terveystutkan uusi D-vitamiinin pikatesti osoittaa kolmea eri arvoa. (riittävä / riittämätön / puutteellinen) Testin voi tehdä itse kotona, ottamalla verinäyte sormenpäästä. Tulos valmistuu noin 10 minuutissa.

Nopeasti valmistuva kotona tehtävä D-vitamiinin pikatesti tarjoaa helpon ratkaisun mitata oma suuntaa antava D-vitamiini taso. Uskomme itsetestauksen yleistyvän 1-3 vuoden sisällä ja kysynnän nousevan apteekeissa.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Terveystutkan D-vitamiini testiin tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=2MHEC5O2bHc

Uusi D-vitamiinin pikatesti sisältää myös video-ohjeet. Videoon pääsee helposti ja nopeasti pakkauksessa olevan QR-koodin avulla.

Uudet korvatulpat ja reseptitaskut ovat osanan valikoimaa ja tilattavissa. D-vitamiinin pikatesti on saatavilla 1-3 viikon sisällä. Tuotetiedustelu / tilaukset: asiakaspalvelu@terveystutka.fi

Mukavaa syksyn jatkoa!

t. Terveystutkan tiimi

Back To Top